a woman standing in the snow with her back to the camera

Jak v zimě chránit vlasy, aby byly zdravé a krásné

Chladné měsíce jsou pro vlasy nelehkým obdobím. Nejen, že se musejí vypořádat s nepříznivými povětrnostními podmínkami a nízkými…

Chladné měsíce jsou pro vlasy nelehkým obdobím. Nejen, že se musejí vypořádat s nepříznivými povětrnostními podmínkami a nízkými teplotami, ale také čelí přechodům z mrazu do vytopených místností. Vyzkoušejte tyto tipy pro krásnou a zdravou hřívu.

Základem je regenerace

Namáhané vlasy si vyžadují zvýšenou pozornost, proto jim kromě pravidelné péče v podobě používání šamponu a kondicionéru dopřejte také alespoň jednou týdně posilující a regenerující masku. Naneste ji na vlhké vlasy a nechte působit dle pokynů výrobce. Následně se přípravek obvykle opláchne, existují však i masky bezoplachové.

Vyzkoušejte…

Maska 360 Be Fill

Intenzivní do hloubky obnovující maska pro suché a poškozené vlasy obsahuje aloe vera, panthenol a bambucké máslo, díky kterým hřívu vyživuje, obnovuje a dodává jí lesk.

Jak ochránit vlasy v zimě?

Mráz, vítr, ale i horské sluneční paprsky – to vše v zimě vlasy ničí. K tomu se navíc „drhnou“ o drsnou látku sezónních kabátů, elektrizují při sundávání svetru či zavazování šály a trpí v přetopených místnostech. Nezapomeňte proto chránit venku hlavu čepicí či elegantním kloboukem, v interiérech naopak pokrývku hlavy sundávejte, abyste vlasovou pokožku nezapařili. Myslete i na pravidelné zastřihávání konečků, díky kterému nebudou vlasy roztřepené a polámané. A také je chraňte účinnými látkami ve vlasových přípravcích.

Vyzkoušejte…

PURIFY – Resctucture ampule

Ampule pro regeneraci vlasu jsou obohacené o provitamín B5 s vyživujícím a zklidňujícím účinkem. Vytváří na povrchu vlasu ochranný film a zároveň proniká do jeho hloubky a obnovuje vlasové vlákno zevnitř.

Nechoďte ven s mokrými vlasy

Mokré vlasy jsou obzvláště citlivé a náchylné k polámání, proto pokud se po umytí chystáte ven, vždy je nezapomeňte důkladně vysušit. Také nechoďte spát s mokrou hlavou. V případě, že vyrážíte do bazénu, používejte koupací čepici, aby vlasy zůstaly co nejsušší a zároveň byly chráněny před poškozením chlorovanou vodou. Přesto však mohou trochu navlhnout, proto je před odchodem do zimy dobře dosušte. Fén volte ideálně s inteligentní regulací teploty, aby kadeře nebyly vystaveny extrémním teplotám, které je ničí. A nezapomeňte před vysoušením použít tepelnou ochranu na vlasy.

Vyzkoušejte…

360 Quick Treat sprej

Sprej ochraňuje vlasové stélky před horkým vzduchem fénů a dalšími tepelnými nástroji, například žehličkami a kulmami. Udržuje vlasy hydratované a lesklé.

Dopřejte své hřívě pravidelnou hydrataci

Suchým vlasům dodejte potřebnou vlhkost, aby byly opět pružné, lesklé a plné života. Účinnými hydratačními složkami jsou například rýžové mléko či mandlový olej. Ostružinový ocet zase působí jako silný antioxidant. Abyste zamezili nadměrnému vysoušení, nemyjte vlasy v příliš horké vodě, ale volte spíše vlažnou, a zbytečně nepřetápějte místnost, ve které trávíte většinu času.

Vyzkoušejte…

Produkty Kaaral Purify Hydra

Purify Hydra je řada profesionální vlasové péče, která dodává vlasům hydrataci, takže jsou měkké na dotek, vypadají silně, zdravě, a navíc přípravky působí antistaticky. Vyzkoušejte Purify Hydra šampon, Purify Hydra kondicionér a hloubkově hydratační masku s mateří kašičkou Purify Hydra.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *