girl, beauty, portrait

Beauty tipy: 5 kroků, jak být na Valentýna okouzlující

Chystáte se na valentýnské rande a vybíráte, jaké oblečení zvolit, abyste na romantické večeři zazářila? Nezapomeňte ani…

Chystáte se na valentýnské rande a vybíráte, jaké oblečení zvolit, abyste na romantické večeři zazářila? Nezapomeňte ani na péči o vaši pleť a dokonalé líčení, které podtrhne vaši krásu! Poradíme vám, jak se na svátek zamilovaných připravit, abyste svému vyvolenému vyrazila dech.

1. Okořeňte svou lásku… I pleť!

Koření patří nejen do výborných valentýnských pokrmů (některé z nich, jako je skořice, chilli, šalvěj či anýz mají dokonce afrodiziakální účinky!), ale blahodárně působí i na pokožku. Revitalizujte svou pleť přípravky z řady Phyris SPICEup, abyste jí dodala mladistvý vzhled.

Tip:

  • Před valentýnským večerem dodejte unavené a povadlé pleti pocit revitalizace díky masce Phyris SPICEup Gel 2 Oil Mask s chilli extraktem. Nechte účinkovat 15–20 minut a poté opláchněte vlažnou vodou a použijte další produkty péče SPICEup.

2. Vyčarujte perfektní účes

Valentýnský večer poskytuje skvělou příležitost, proč si vytvořit slavnostní účes, díky kterému se budete cítit sebevědomě a neodolatelně. Zvolte takový hair styling, který lichotí vašemu tvaru obličeje a vyhovuje typu vašich vlasů.

  • Pokud máte jemné vlasy, zpevněte je sprejem, jako je Kaaral Style Perfetto HYPER, který řídké, slabé a splihlé prameny nadzvedne od kořínků a dodá jim dokonalý objem.
  • Pro kudrnatou hřívu zase použijte produkt, který definuje vlny a zabrání krepatění, například krém Style Perfetto Insta-curls od Kaaral.
  • A nezapomeňte na lesk! Úžasný třpyt vytvoří například sprej Kaaral Style Perfetto Bling, který zároveň podtrhne barvu vašich vlasů a zajistí, že účes bude působit lepším dojmem. Stačí ze vzdálenosti přibližně 30 cm nasprejovat na již hotový účes.

3. Skoncujte s nedokonalostmi

Když se před valentýnským večerem objeví na čele nevzhledný pupínek, anebo kruhy pod očima prozradí, že jste pracovala dlouho do noci, určitě to nepotěší! Ale žádnou paniku, nejen akné, ale i pigmentové skvrny, kuperózu nebo jiné nedokonalosti můžete snadno skrýt za pomoci krycího make-upu, který vizuálně sjednotí pleť. Perfektním pomocníkem je i korektor, který zahladí tmavé kruhy, ale také malé vrásky a jemné linky, takže pokožka jako mávnutím kouzelného proutku působí mladistvě, svěže a odpočatě.

Tipy:

  • Luxusní tekutý voděodolný korektor pro zakrytí drobných vrásek a kruhů pod očima Illuminating Concealer od Arabesque v exkluzivní otočné tužce se štětečkem na konci pera zahlazuje nedokonalosti. Lze jej aplikovat před nebo i po nanesení make-upu.
  • Vysoce krycí podkladová báze Perfect Cover Foundation od Arabesque má pigmentovou tekutou texturu, která spolehlivě kryje nedokonalosti pleti a zanechává na pokožce hedvábný povrch. Navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pleť hydratuje, a produkt je vhodný i pro citlivou pleť.

4. Řekněte to pohledem…

Jeden hluboký pohled z očí do očí řekne více než tisíc slov! Zvolte proto na valentýnský večer líčení očí, které zvýrazní jejich barvu. Pro jemný a romantický vzhled použijte nude barvy, pokud chcete vykouzlit dramatický look, vsaďte na tmavší oční stíny a výraznou řasenku.

Čarování s očními stíny

Pudrové oční stíny Eyeshadow Trio od Arabesque obsahují tři sladěné odstíny, které vám umožní vytvořit jak jemné nude líčení, tak i dramatické kouřové oči.

  • Jak na to? Nejsvětlejší odstín naneste na víčko až pod obočí. Tmavý odstín nanášejte od vnějšího koutku oka až po záhyb víčka a na spodní linii řas. Střední stín naneste na střed pohyblivého víčka. Aby trio očních stínů získalo silnější barevný efekt, můžete štětec nebo aplikátor na oční stíny trochu navlhčit.

Zdůrazněte oči linkou

Chcete-li krásu svých očí podtrhnout, orámujte je voděodolnou konturovací tužkou na oči Eyeliner waterproof od Arabesque, která je vhodná i pro citlivé oči.

  • Jak na to? Naneste tužku přímo podél horní nebo spodní linie řas. Chcete-li nakreslit tenkou a přesnou čáru, tužku si předem naostřete. Abyste vytvořila jemnou linku a tím i přirozený vzhled, změkčete linku ihned po nanesení jemným rozmazáním plochým štětcem nebo konečky prstů. Po několika sekundách bude voděodolná oční linka odolná proti rozmazání.

Řasenka: Zvolte si sama, který efekt je ten pravý!

Opět je na vás, jestli zvolíte jen decentní zvýraznění řas, anebo vsadíte na výrazný look. Unikátní řasenka Twisty Black Mascara od Arabesque v sobě ukrývá rotační kartáček 2v1, takže můžete vytvořit delší a dokonale oddělené řasy, anebo získat intenzivní objem a natočení.

  • Jak na to? Zatímco rovný kartáček řasy prodlouží a oddělí, při použití zakrouceného kartáčku dodáte řasám hustotu a elegantní zakřivení. Chcete vytvořit WOW efekt? Použijte kombinaci obou tvarů kartáčku!

5. Rty připravené k polibku

Jak jinak zakončit valentýnské rande než žhavým polibkem? Aby byly vaše rty doslova k nakousnutí, pravidelně o ně pečujte a hydratujte je. Při přípravách na valentýnskou večeři pak zvýrazněte rty v barvě, která ladí s vaším outfitem a typem pleti. Pokud chcete docílit plnějších rtů, naneste před rtěnkou konturovací tužku.

Naše tipy:

  • Pečující balzám PHYRIS Lip Booster Deluxe má díky účinné aktivní látce Sesame Lipo Filler při pravidelném používání vyplňující účinek. Rakytníková dužina a kakaové máslo regenerují a pečují o vaše rty a zanechávají je jemné a vláčné.
  • Dlouhotrvající rtěnka pro sytou barvu a plné rty Perfect Color Lipstick od Arabesque nabízí širokou škálu odstínů, ze kterých si můžete vybrat ten pravý. Navíc o rty pečuje: obsahuje kyselinu hyaluronovou, peptidy, speciální vosky, oleje a vitamín E. Výsledkem jsou hladké a plné rty.
  • Konturovací tužka ARABESQUE Lipliner Waterproof s vysokým krytím a dlouhou výdrží opravuje a definuje obrys rtů a zabraňuje rozmazání rtěnky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *