woman with braid hair

Festivalový účes jako od profesionála

Každá z nás si přeje mít perfektní účes jako od profesionála, aniž by musela vkročit do salónu. V tomto…

Každá z nás si přeje mít perfektní účes jako od profesionála, aniž by musela vkročit do salónu. V tomto článku si ukážeme několik takových účesů, které snadno sama vykouzlíte doma a rozhodně s nimi zazáříte.

Jemné vlny

Pokud jste majitelkou kratšího sestřihu jsou jemné vlny skvělým prostředkem, jak Vašim vlasům dodat přirozený objem a pozvednout jejich celkový vzhled. S žehličkou na vlasy Dyson Corrale s ohebnými deskami docílíte tohoto účesu v několika minutách a zároveň vaše vlasy nevystavíte tak intenzivnímu teplu.

Plážové vlny

Jaký jiný účes křičí léto více než právě plážové vlny? Nadýchané objemné vlny přirozeně rámující Váš obličej jsou nadčasovou klasikou letních dnů. Multistyler Dyson Airwrap je tím správným pomocníkem pro tyto nadýchané vlny. Pomocí uhlazujícího nástavce Coanda vlasy předsušíte a jednoduchou výměnou nástavce za 40mm nástavec Airwarp s oboustranným směrem proudu vzduchu vykouzlíte vlny na obou stranách hlavy bez složitých akrobatických triků.

Drdol s ofinou

Jestliže máte v plánu vyrazit ve starém dobrém drdolu, ale nechcete se vzdát těch pár vlasů rámujících Váš obličej zkuste tuto variantu, která ponechá část Vašich vlasů vyčesanou do uhlazeného drdolu, ale ofinu nebo pár rámujících pramínků budete stále mít rozpuštěnou. Rámující prameny můžete také navlnit pomocí Multistyleru Dyson Airwrap, abyste účesu dodali na objemu a vzdušnosti.

Klasická foukaná

Necítíte na se na přílišné experimentování? Nevadí. Klasická foukaná oslní svým vzdušným objemem a jak víme, v jednoduchosti je krása. I pro Vás má Multistyler Dyson Airwrap dokonalý nástavec a tím je kulatý kartáč pro objem. Pomocí něj předsušené vlasy po sekcích vysušíte a zároveň lehce natočíte do požadovaného tvaru.

Mini copánky

Kdybyste přece jen měla chuť trochu se svou foukanou experimentovat zkuste do ní na několika místech zaplést několik mini copánků a zajistit je malou průhlednou gumičkou. Dodáte tak foukané nový mladistvý hravý vzhled a nepřiděláte si mnoho práce. Copánky můžete oživit barevnou gumičkou nebo třeba stužkou, kdybyste chtěla popustit uzdu své fantazii.

Barevné vlasy

Pomyslnou korunku svému festivalovému účesu dodáte odvážnou barvou. Ať už se rozhodnete pro barvu trvalou nebo semipermanentní, dodáte svým vlasům odvážný a svérázný nádech a každý účes tak pozvednete na novou úroveň.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *