white daisy on womans hair

Jak na festivalový účes stylově a prakticky

Festivalová sezóna je v plném proudu a ať už se chystáte na kterýkoliv z nich jednou z nejdůležitějších částí příprav…

Festivalová sezóna je v plném proudu a ať už se chystáte na kterýkoliv z nich jednou z nejdůležitějších částí příprav na takovou akci je volba toho správného trendy účesu. S Viviane Vám přinášíme tipy na účesy, které Váš festivalový vzhled krásně podtrhnou a zároveň jsou pro takovou příležitost velmi praktické.

Dlouhé copánky

Jedna z největších klasik letních festivalů, se kterou nikdy nešlápnete vedle, jsou dlouhé copánky. Komfortní a jednoduchý účes, který snadno vydrží celý náročný den a pokud navíc použijete Style Perfetto Dazzling krém, vlasy zůstanou uhlazené, krásně lesklé a nebudete se muset potýkat s vypadávajícími pramínky vlasů.

Napůl nahoru napůl dolů

Pokud potřebujete dostat vlasy z obličeje, ale stále chcete předvést plný objem vlasů, tento účes je Vám šitý přímo na míru. Vrchní část vlasů stáhnete do vysokého culíku nebo drdolu a zbytek vlasů necháte žít vlastním životem. Pro podpoření objemu rozpuštěné části vlasů zkuste nanést Style Perfetto Hyper sprej, který vlasy nadzvedne od kořínků a dodá jim nevázanou divokou strukturu.

Nízky culík s „mokrou“ finální úpravou

Několikadenní festivaly mohou být pro Vás a Vaše vlasy náročné. Nízký culík s „mokrou“ finální úpravou se krásně hodí, jestliže máte vlasy po několika dnech mastné a nemáte možnost si je pořádně umýt. Místo nánosu suchého šamponu vlasy stáhněte na temeni hlavy do uhlazeného nízkého culíku a pomocí rovnoměrné vrstvy Style Perfetto Crystal jim dodejte tzv. mokrý vzhled.

Uhlazený drdol

Stejně jako nízký culík je i tento účes vhodný na zamaskování mastných vlasů. Jeho výhoda však spočívá v tom, že Vás vlasy nebudou šimrat na krku a nebudete se v něm tolik potit. Abyste se během dne nemuseli bát vypadávajících pramínků zafixujte drdol sprejem Style Perfetto Fixer, který nejen vlasy ztuží, ale díky obsahu panthenolu je i ochrání před silným letním sluncem.

Vysoký culík

Stálice všech festivalů, která nikdy z módy nevyjde a nebudeme si nic nalhávat v teplých letních dnech po ní sáhneme všechny. Abyste culíku dodali na objemu aplikujte do vlasů před vyčesáním pěnu Style Perfetto Volook.

Korunka z copánků

Pokud máte chuť trochu experimentovat nebo máte někoho, kdo Vám s účesem na festival pomůže, copánková korunka je tou správnou volbou. V podstatě se jedná o dva holandské copánky pletené v opačném směru. Jeden začnete od spodní části hlavy a druhý od vrchní. Finální copánky zafixujete na požadovaném místě několika pinetkami a voilà korunka je hotová. Vlasy připravte na pletení pomocí Style Perfetto Dazzling krému, abyste dosáhli hladkého a lesklého vzhledu.

Nešetřete s ozdobami

Nezapomínejte, že jste na festivalu. Použijte třpytivé výrazné ozdoby do vlasů, které Váš účes pozvednou na novou úroveň. Nebojte se všelijak barevných sponek, čelenek nebo mašlí. Pokud se ovšem na takto výrazné ozdoby necítíte podobně uchvacujícího výsledku docílíte použitím Style Perfetto Bling lesku ve spreji, který aplikujete na již hotový účes a můžete jej i opakovaně nanést během dne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *