woman on top of crowd

Jak na péči o pleť na festivalech

Letní festivaly jsou sami o sobě poměrně náročnou aktivitou a je tedy jednoduché zanedbat správnou péči o…

Letní festivaly jsou sami o sobě poměrně náročnou aktivitou a je tedy jednoduché zanedbat správnou péči o pleť. S Viviane Vám ukážeme pár chytrých triků, jak svou pleť nepřipravit o celoročně udržovanou péči.

Jak ve víru festivalu nezapomenout na rutinu?

Zábava a dlouhé noci mohou s naší pletí zamávat, a to jistě žádná z nás nechce. Důležité je nevypadnout ze zaběhnutých rituálů. Každou noc tedy nezapomeňte pleť vyčistit, tónovat a hydratovat. Může to znít jako hodně námahy po plně nabitém dni, ale Vaše pleť Vám poděkuje.

Abyste trávila večer péčí o pleť co nejméně času vyberte si s sebou produkty, které nemusíte po aplikaci oplachovat, bude se Vám to hodit i v případě že na festivalu nebude jednoduchý přístup k tekoucí vodě. Použijte micelární vodu Phyris Micell Liquid, která Vás snadno a rychle zbaví nečistot a zbytků make-upu bez použití vody. Následně naneste Phyris Astringent Tonic s obsahem B-komplex pro dočištění a zklidnění pleti. Poté už stačí jen intenzivně hydratující krém Phyris AQUActive Hyaluron Cream a Vaše pokožka bude jako nová.

Myslete chytře a úsporně

Součástí přípravy na festival by mělo být i přemístění Vašich produktů do menších cestovních obalů. Například micelární vodu a tonikum můžete jednoduše aplikovat na vatové tamponky, které následně uzavřete do voděodolného sáčku. Zmenšíte tak objem balení produktů a zároveň je budete mít ihned po ruce a připravené k použití. Nezapomeňte si sáček popsat, abyste věděli, jaký produkt obsahuje.

Ochrana před sluncem

Dlouhé slunné dny trávené převážně venku jsou festivalovou normou. Nutností tedy je správná ochrana pleti před sluncem. My nedáme dopustit na krém Phyris UV Add On SPF50, který Vás před úspěšně ochrání před UVA i UVB paprsky a můžete jej nanést před i po použití běžného denního krému. Opětovná aplikace krému je navíc díky dávkovači velice jednoduchá. Opomínat byste neměli ani Vaše rty. Přibalte si s sebou balzám na rty s obsahem SPF. Dobrým nápadem je také pokrývka hlavy a sluneční brýle, které Vás nejen ochrání před slunečními paprsky, ale jsou také roztomilými doplňky k vašemu outfitu.

Hygiena a hydratace

K dosažení perfektní péče o pleť i mimo domov nezapomínejte ani na hygienu. Na velkých akcích nemusí být jednoduché dostat se k tekoucí vodě, proto mějte po ruce dezinfekci na ruce nebo dezinfekční ubrousky, abyste si pokožku při aplikaci produktů nezanesli nečistotami z celého dne.

Nezapomínejte ani na dostatečný přísun pitné vody. Na letních festivalech je k dostání impozantní množství alkoholu a sladkých nápojů, prokládejte tyto drinky čistou vodou, abyste hydratovali nejen Vaši pleť, ale celý organismus. Dehydratace pleti vede k jejímu vysušení a nepříjemnému pnutí.

Pokud si naše tipy vezmete k srdci, jste perfektně vybaveni na úžasný zážitek z festivalových dnů se svěží a vyživenou pletí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *